





THURSDAY, 26 SEPTEMBER, 2024



City Tour (New Delhi)

10:30 AM - 15:30 PM

Explore Historical Landmarks of New Delhi such as Qutub Minar, India Gate, Rastrapati Bhawan.

During the Tour enjoy some local Delhi Street Food.



Press Briefing (FICCI Office, New Delhi)

16:30 PM - 17:30 PM



Opening Ceremony & Dinner (FICCI Office, New Delhi)

18:30 PM - 20:30 PM

All Teams shall depart from Hotel at **17:30 PM**.

During the event, Group Draw for all participating countries for the Semi Finals round shall be conducted.

The event will be followed by dinner for all guests.

organized by









DAY 02

FRIDAY, 27 SEPTEMBER, 2024



Semi Finals (IIFT, New Delhi)

08:00 AM - 16:45 PM

08:00 AM: Transfer of Teams from Hotel 08:45 AM: Allocation of History to all Teams 11:00 AM: First Decision Sheet Due

----- Coffee Break (15 mins) ------

11:15 AM: First Management Report 12:45 PM: Second Decision Sheet Due ------ Lunch Break (60 mins) ------

13:45 PM: Second Management Report 14:45 PM: Third Decision Sheet Due

15:00 PM: Third Management Report 15:45 PM: Fourth Decision Sheet Due



Partner's Meeting (Jaypee Hotel, New Delhi)

16:30 PM - 17:00 PM

Only SDG and associated Partners.



Friendship Dinner (Venue TBC)

19:00 PM - 22:00 PM

All Teams shall depart from Hotel at **18:30 PM**.

Declaration of Results of Semi Finals.

The event will be followed by dinner for all guests.

organized by









SATURDAY, 28 SEPTEMBER, 2024



Finals (IIFT, New Delhi)

08:00 AM - 16:45 PM

08:00 AM: Transfer of Teams from Hotel 08:45 AM: Allocation of History to all Teams 11:00 AM: First Decision Sheet Due

----- Coffee Break (15 mins) ------

11:15 AM: First Management Report 12:45 PM: Second Decision Sheet Due ----- Lunch Break (60 mins) -----

13:45 PM: Second Management Report 14:45 PM: Third Decision Sheet Due

----- Coffee Break (15 mins) -----

15:00 PM: Third Management Report 15:45 PM: Fourth Decision Sheet Due ----- Coffee Break (15 mins) ------

16:00 PM: Fourth Management Report 16:30 PM: Fifth Decision Sheet Due 16:45 PM: Transfer of Teams to Hotel



ISB Meeting (Jaypee Hotel, New Delhi)

16:30 PM - 17:00 PM

ISB member's only



Award Ceremony & Gala Dinner (FICCI Auditorium)

18:30 PM - 21:30 PM

All Teams shall depart from Hotel at 18:00 PM.

Declaration of Results of Finals and presentation of Awards to all Finalists as per the final classification.

The event will be followed by dinner for all quests.

organized by



